Eilen illalla tai oikeastaan yöllä kotiuduttiin kolmen päivän reissusta, ja tää päivä on mennyt ihan harakoille, kun on väsyttänyt niin julmetusti. Mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi, vaikka eihän sitä aina tarvitsekkaan. Mutta mieletön kyllä ajatella, että sitä olisi nyt sitten jo se toinenkin lomaviikko käytetty ja enää yksi jäljellä =(

Jos jotain positiivista pitäisi löytää ensi viikosta, se on se että teineillä alkaa viimein koulu!!! Ja tähän kämppään saadaan taas arki, rytmi ja rutiinit! Joku "roti". Nyt kun nuo kaikki ovat olleet hieman hukassa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Ja teinitkin saavat jotain tekemistä. Välillä täällä on kyllä niin hypitty jo seinillekkin, että ehkä nuokin sitä jo oikeasti odottavat. Minä ja mies ainakin.

Tää viikko meni sitten siis kanssa ihan melkein huomaamatta ohitse. Koko alkuviikon olin todella kipeä tuon korvani takia, ja keskiviikkona kävin jo toisen kerran lääkärissäkin, kun paine korvassa oli niin valtava, ja mä mielettömän pahalla päällä. Olin jo ihan valmis menemään puhkaisemaan korvan - harva aikuinen osaa kuvitella miten lujaa lapseenkin sattuu kun hänellä on korvatulehdus, mutta nyt ainakin voin vakuuttaa, että koko viikko siinä lapsellakin pieleen menee, vaikka lääkekuurinkin saisi. No, eihän se lääkäri siis sille mun korvalle mitään sitten tehnyt, kun mullakin kuitenkin se kuuri yhä vaikuttaa (viimeiset pillerit otin keskiviikkona, mutta kuuri vaikuttaa 10 päivää eli ens keskiviikkoon saakka). Yhä mun korva vinkuu, ja on aivan lukossa. En kuule sillä mitään, mutta paine on viimein hellittänyt, joten elämä on siedettävää. Pakko mun varmaan on odottaa ens keskiviikkoon saakka ennenkuin menen kolmannen kerran lääkäriin, ellei se siihenkään mennessä ole auennut =(

Torstai-iltana me siis pakkasimme vanin piukkaan tavaraa, ja lähdimme reissuun, ensimmäisenä määränpäänämme Keskisen kyläkauppa Tuurissa. Olemme me siellä kerran aiemminkin käyneet vuosia sitten, mutta ajattelimme piipahtaa sielläkin, kun se kuitenkin olisi aika liki alahärmää, jossa oleva Power Truck, olikin reissumme pääsyy. Torstaiyönä pääsimme perille tuuriin, ja virittelimme itsellemme makuupaikat. Hyvin mahtuu vaniinkin kolme ihmistä nukkumaan. Mutta jos poika olisi halunnut lähteä mukaan, olisi hotelli ollut ainoa vaihtoehto - mutta selvennyksenä tähän siis sellainen asia, että meillä tuo tyttö on aina pienestä saakka ollut sellainen auto/remonttityttö =) joka paikassa iskän mukana kohkaamassa ja tekemässä. Oli kyse sitten kesärenkaiden vaihdosta, auton hiomisesta, maalauksesta tai rakentamisesta. Poikaa taas ei ole koskaan kiinnostanut piirunkaan vertaa. Hänelle taas on aina ollut urheilu kaikki kaikessa. mutta sen vuoksi häntä ei kiinnostanut siis lähteä tälle reissulle mukaan, vaan halusi jäädä mummulaan- mutta kyllähän tuo yöpyminen siis mielikuvitusta vaati =)

Perjantaina satoi kaatamalla vettä koko päivän ja heti aamusta asti, mutta eipä se vauhtia himmannut, kun vietimme sitten kokonaisuudessa Keskisellä. Miten teini-ikäinen tyttö saakin kulutettua niin paljon aikaa (ja rahaakin) yhdessä paikassa? välillä tuntui ettei siitä loppua tulekkaan. Mutta siellä siis kiertelimme ja kaartelimme koko päivän, ilman suurempia kiireitä. Ihana kyllä olla niin, ettei ole mitään aikatauluja. Löysin minäkin sieltä neljä muumimukia (ne jotka puuttuivat vielä kokoelmistani), juomalaseja, muutaman paidan ja kahdet farkut. Muutaman leffan ja kotikadun 1. tuotantokauden (vain 12,90) =D Eli kaikkea pientä kivaa. Tyttö löysi vaatteita, vaatteita ja vaatteita =) Olisihan sieltä oikeasti löytynyt vaikka mitä, mutta kun.. niin rahaa siellä saisi olla mukana selkärepullinen.

Perjantai-iltana, kun viimein olimme saaneet kiertelyt kierreltyä, menimme Keskisellä sinne leirintä-alueen puolelle kyselemään pesumahdollisuuksia. Ja kyllähän siellä onneksi suihkuun pääsi. 5,- maksoi meiltä kolmelta yhteensä pesulla käynnit, ei siis todellakaan paha hinta. Ja pesutilat olivat todella siistit! Suihkussa ollessamme tyttö sai kamalan nauru-hepulin kesken kaiken, ja sanoi, että kyllä näkee missä suihkussa äiti on, kun suihkuverhon takaa nousee kamala höyry =) ja se siis johtui siitä, että olin niin kuumassa suihkussa (ikuinen vilukissa) =D Mutta kyllä olo parani 100% kun pääsi pesulle.

Suihkujen, auton tankkauksen ja take-away-kahvien voimalla lähdimme sitten jälleen jatkamaan matkaa alahärmään. Vaikka eihän tuossa välimatkaa sitten enää ollut kuin reilu 100 km. Alkuyöstä saavuimme sitten alahärmään, ja siellä karavaani-alueelle. Siellä sitten jälleen virittelimme telkkarit ja pedit paikalleen. Katselimme telkkaria, grillailimme ja juttelimme. Kaikki olivat kyllä aikalailla uupuneita päivän kävelyistä.

Lauantaina aamulla oli herätyskello soimassa yhdeksältä. Aamutoimien jälkeen lähdimme kävelemään messualuetta kohti, ja matkalla poikkesimme hakemaan kahvit mukaan. Alueella olikin jo täysi kuhina päällä, ja yllättävän paljon ihmisiäkin. Ja se mikä oli tärkeintä, PAISTOI AURINKO!!!! Tottakai paistoi, kun meillä oli kolme sateenvarjoa mukana - kerrankin =) Ja päivähän oli yhtä kävelyä, kävelyä ja kävelyä. Mies oli ihan elementissään, kun rekoista kerran oli kyse, ja tietysti siellä tuttujakin oli, mutta sillä periaatteellahan sinne tämä porukka meneekin, että se on "iskän päivä" =) Neljän aikaan olimme ihan valmiita kotimatkalle.Ja kun viimein pääsimme takaisin autolle, alkoi satamaan kaatamalla vettä. Mieletön ajoitus siis =)

Kotimatkalla poikkesimme syömässä ja muutaman kerran kahveella. Aikas väsynyttä sakkia oli koko porukka. Mutta kotiinkin siis päästiin turvallisesti =)

Mutta sellaista reissailua siis täällä. Nyt sohvan nurkkaan =)