Vapaa viikonloppu takana (mihinköhän sekin meni??), ja ennenkuin huomasinkaan oli jo taas maanantai. Töissä alkoi iltavuoroviikko, joten tässähän tämä viikko sitten onkin jo elettynä. Puoli kymmenen aikaan vasta kotiudun joka ilta, ja siinä sitten on teinien iltatoimet, kuuntelut jne. jotta saa ne ihmisten aikaan joka ilta nukkumaankin. Perjantai ilta kului kotomaisemissa ihan poikkinaisena. Mieskin oli kotona, mutta lauantaina hänellä olikin aamuvuoro, joten aikaisin oli nukkumaan mentävä.

Kamala myöntää, että mä heräsin lauantaina vasta kymmentä vaille 12, kun mies lähetti jo toisen tekstiviestin, ja haukkui unikeoksi =) Ja täytyy kyllä sanoa, että vähän meni päivä pieleenkin, kun nukkui puoleen päivään. Mies kyllä lohdutteli, että joskus on pakko nukkuakin. Mikä sekin pitää paikkansa. Mullakun jäi viikolla nuo unet hieman vähäisiksi, syynä aikaiset ammuherätykset, ja bb *nolona*
Ja perjantaina illalla jo päätin, että herätystä en laita aamuksi, kun kerrankin saan nukkua =) Vaikka enhän mä kyllä mitään edes menettänyt, sillä ulkona sataa tihutti koko päivän, ja ainoa suunnitelma koko päivälle, minulla oli se, että laitan kukkamaan syyskuntoon, eli se siitä. Pesin sitten pyykkiä ja siivoilin.

Mies tuli kolmen aikaan töistä, ja siinä syötiin jonka jälkeen lähdettiin mun vanhemmille iltakahveelle. Siinäpä sekin lauantai sitten oli jo mennyt. Illalla saunomista ja kotona oloa. Tyttö lähti ystävälleen yökylään, mutta poika oli kotona.

Sunnuntaina olikin ihana ilma, aurinkokin jaksoi paistella. Ja sain kun sainkin kukkamaankin kuntoon. Lisäilin sinne punaista koristekatetta (äidiltä sain, kiitos äiti =)) ja kylläpä se muuttui mielettömästi. Tuli siisti ja ehkä tuo hieman estäisi rikkaruohojakin, en tiedä. En ole ennen laittanut. Pääsyy tuohon katteeseen oli kyllä se, että laitoin syyssipulit maahan, ja meillä lähistöllä asuu fasaani-perhe (juuri yksi päivä näin ensimmäistä kertaa koko perheen, kun yksi ja VIISI pientä menivät peräkanaa), joka aina käy kaivamassa ja syömässä mun sipulit!

Mies sillä välin pesi ja puunasi meidän talouden autoja. Sain viime viikolla lisää valojakin, kun tuo pimeys tulee armottomasti. Tänään oli ensimmäisen kerran ihan säkkipimeää, kun lähdin ajelemaan töistä kotiin.

Nyt pitäisi kömpiä peiton alle jo kovaa kyytiä, aamulla on taas aikainen herätys. Ja illaksi tosiaan töihin.

Eli KAUNIITA UNIA JA OMAN KULLAN KUVIA KAIKILLE <3