Tilanne, jossa olet tällä hetkellä

20_k.jpg

TUOMIO
Kortti viittaa viimeiseen tuomioon enkeleineen ja pasuunoineen. Tätä korttia nimitetään joskus myös nimellä Aikakausi, joka ehkä paremmin kuvaakin sen tarkoitusta.

Olet elämäsi käännekohdassa. On aika muuttaa kurssia ja ottaa väliarvio tähänastisesta. Elämässä on yleensä muutamia tällaisia ratkaisevia, käänteentekeviä pisteitä, joiden ohittaminen merkitsee sitä, että takaisin entiseen ei voi palata.

Tämän kortin tarkka tulkitseminen on vaarallista ja vaikeaa, koska sen sisältö koskettaa elämässä niin monenlaisia lopullisia päätöksiä, joiden vaikutukset ovat kauaskantoisia.

Muutokset kuitenkin syntyvät sinun omasta aloitteestasi ja ovat tulosta omista päätöksistäsi. Suljet ovia takanasi ja avaa uusia edessäsi. Ole päätöksissäsi oikeudenmukainen ennenkaikkea itseäsi kohtaan.

Mitä pitäisi tehdä

12_k.jpg

HIRTETTY

Sinun on nyt aika herätä huomaamaan, ettei nykyinen toimintatapasi johda mihinkään. Osaatko lopettaa tai antaa periksi kun siihen on selkeät perusteet?

Katsantokantasi on liian kapea, etkä näe muita mahdollisuuksia, joita kyllä ympäriltäsi löytyy jos vain haluat nähdä ne. Jos et usko iteesi ja mahdollisuuksiisi niin kukaan muukaan ei niihin usko. Vain myöntämällä, että olet hakoteillä ja aloittamalla uudelleen jollain muulla saralla onnistut paremmin.

Muista, että kaikki tekevät virheitä, mutta viisas ottaa niistä opikseen.

Lopputulos

14_k.jpg

TAITO

Kärsivällisyydellä ja pyrkimyksellä tasapainoon itsesi ja muiden kanssa saavutat enemmän hyvää kuin hätäilyllä ja tuomalla esiin ristiriitoja. Käytät luovaa kykyäsi ratkaista ongelmia ja saavutat hyviä tuloksia. Muista, että vastakohdat täydentävät toisiaan.