Takana vapaa  viikonloppu ja jo sitten taas yksi työpäiväkin. Töissä armoton kiire. Olen autellut taas viime viikosta saakka muilla osastoilla, ja niin teen vielä tämänkin viikon, eli hyvästi pitkät aamu-unet, sillä iltavuoro vaihtuikin sitten aamuihin ja töissä on oltava 7.30 *huoh*. Vaikka olenpahan kyllä sitten ihmisten aikaan kotonakin, mutta onko tuosta nyt sitten hyötyä, kun tämänkin illan olen ollut kuin nukkuneen rukous.

Viikonloppu tosiaan oli ja meni. Oltiin molemmat -tai siis kaikki- vapaalla. Ihanaa. Tosin aivan liian nopeastihan tuo aina menee. Perjantaina kun tulin töistä käytiin asioilla ja kaupoilla, ja sit tultiinkin takasin kotiin. Lämmitettiin sauna, ja oltiin vaan. Launtaina mentiin sukulaisiin synttäri-kahveille, ja siellä vierähtikin koko ilta. Hauskaa oli, ja oli ihan mukava välillä päästä muuallekkin, kun tuntuu että tää elämä on mennyt vähän kotona nyhväämiseksi nykyään. Töiden jälkeen on aina niin poikki, ettei millään jaksaisi lähteä minnekkään. Ennemmin touhuilee kotona, ja vaan on.

Sunnuntaina sitten kahviteltiin mun vanhenemista meillä, ihan muutamien ihmisten kesken, ja siinähän sekin päivä vierähti. Yllättävästi noissa aina menee koko päivä, vaikka iltapäivällä jo ekat vieraat tulikin. Kasin aikaan kuitenkin vasta viimeinen perhe lähti, joten eipä siinä jäänyt aikaa muuhun, kuin siihen, että syötiin, saunottiin, ja katseltiin telkkaa.

En ymmärrä minne kaikki voimat on hävinnyt. Koko ajan haukottelen. Mua on varmaan purru joku unikärpänen =) Kai tää sade ja pimeys vain vaikuttaa niin paljon, sillä en varmasti ole ainoa ihminen tässä jamassa, tällä hetkellä. Syksyn "riemuja" - pimeys, haukottelut ja kynttilänvalo =) Kyllä tämä tästä helpottaa - viimeistään huhti-toukokuun vaihteessa..

Mun sanoin sitten puhelinkin tänään sopimuksensa irti =( sehän tippui tossa kuukausi takaperin vessanpyttyyn, ja nyt se sitten lopetti yhteistyön. Ihan niinkuin muuten olis ylimääräistä rahaa.. Se vaan kesken työpäivän alkoi prenkkaamaan, sammui, sit syttyi taas itsellään valot, ja taas sammui.. ihan seko =)
Kyllä otti päähän!
Kaupoilla käydessä käytiin sitten Teknisillä puhelinkaupoilla, ja mies osti mulle uuden nokialaisen - 7310 Supernovan. Ihan hienon näköinen puhelin *kiitos rakas*
Nyt kelpaa sitten taas pitkän aikaa =)

Ja kaikkea uhmaten hain tänään sitten koruuni tämänkin -   1999747.jpg

Mutta nyt suihkuun ja sitten oman kullan kainaloon nukkumaan. Kauniita unia jokaiselle, ja hyvää alkuviikkoa kaikille !