Takana ihana viikonloppu. Töissä se tosin puoliksi meni, kun perjantaina olin illassa töissä ja lauantaina oltiin molemmat. Mä pääsin lauantaina jo yhdeltä, mies tuli kolmen aikaan. Vettä tuli kuin esterin ämpäristä koko päivän, mutta eipä tuo mitään haitannut. Mä laitoin ruuan heti töiden jälkeen ja siivoilin kämpän. Mies tuli siis suoraan siistiin kotiin ja ruuan ääreen =)

Kerrankos noinkin päin, meillä kun tuo keittiö on oikeasti yleensä vallan miehen valtakuntaa. On ollut aina. Meillä kun lapset oli pieniä, ja mä laitoin ruokaa, niin lapset valitti ettei se maistu yhtään miltään.. =D Mies taitaa paljon paremmin tuon mausteiden käytön ilmeisesti. No, mutta kelpasi ruoka kuitenkin kaikille, ja oli kuulemma ihan hyvääkin.

Ruuan jälkeen lähdettiin mun vanhemmilla käymään iltakahvilla, ja katsottiin/tarkastettiin samalla että poika pääsi turvallisesti perille. Hän kun mopoili sinne yökylään. Ja hienosti ja hyvinhän poika oikeasti ajelee. Ajaa nätisti tien sivussa, vilkuttaa ajoissa ja muistaa katsoa myös taakse, seuraa liikennettä. Muutakin kuin siis silloin kun äiti on näkemässä. Tiedän sen siitä, kun "pikkulinnut" on kertonut sen jo muutenkin.

Illalla katseltiin jo tuo kerran mainitsemani leffa "8 päivää ensi-iltaan", joka oli todella hyvin. Se on romanttinen komedia, ja olikin pitkästä aikaa sellainen leffa, jossa todellakin sai nauraa, eikä mieskään nukahtanut - ei edes pilkkinyt =) Joten siinä leffassa riitti niin naurua kuin kyyneliä. Leffan jälkeen lämmitettiin sauna, ja saunottiin rauhassa. Ilman kiireen kiirettä. Kerrankin. En edes muista koska oltais ees katseltu yhdessä leffaa.

Ollaan oikeesti syntisen vähän vietetty kunnolla yhteistä aikaa viime aikoina. Kaikki ylimääräinen aika - jota on todella vähän, ollaan vaan koko ajan koitettu tehdä jotain rästitöitä, ei olla KUNNOLLA puhuttu. Ollaan vaan, muttei kuitenkaan läsnä. Vaikea selittää mitä oikein tarkoittaa.

Tämä päivä siivoiltiin jälleen pihamaita. Aurinko paistoi täysillä koko päivän, ja aivan mielettömän upea ilma. Mieskin puhui useaan otteeseen KEVÄÄSTÄ =) Ei se mun rakas oikeasti noin sekaisin ole =)
Mutta siistiä tuli siis, ja tulipahan oltua koko päivä pihallakin.
Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu.

Ensi viikko olisikin sitten onneksi aamuvuoroa työmaalla, hyvä, niin ehtiipähän viikollakin hieman jotain tekemään. Mun kun ei tule aamuisin kotona aloitettua mitään hommia, kun koko aika menee siihen että kyttää kelloa, että koska pitäisi lähteä töihin. Tosin niissä on sitten taas se hyvä puoli, että saa nukkua, eikä tarvi herätä kukonlaulun aikaan. Molemmissa on hyvät puolensa.
Lapsilla onkin loppuviikko sitten syyslomaa, joten senkin suhteen hyvä kun on aamuvuoroa, ehtii olemaan niidenkin kanssa enemmän. Ensi viikonloppu onkin vapaata =D JEE!

Niin ja torstaina mä vanhenenkin taas yhdellä vuodella *kääk*
Mutta nyt iltatoimille ja nukkumaan. Kello soittaa nimittäin puoli kuusi..
Kauniita unia ja oman kullan kuvia kaikille <3